Toimintatapamme

Toimintatapaamme kuvaavat mielestämme ja uskoaksemme myös asiakkaittemme mielestä parhaiten seuraavat adjektiivit:

– Vastuullinen
– Joustava
– Luotettava
– Asiantunteva
– Siisti

Kunnioitamme asiakkaittemme omaisuutta kohteissa työskennellessämme. Suojaamme rakenteet ja pinnat työn edellyttämällä tavalla, ja pidämme työmaamme siistinä. Tiedostamme, että projekteissa tulee lähes poikkeuksetta eteen osapuolista riippumattomia yllätyksiä, jotka edellyttävät joustokykyä puolin ja toisin. Emme myöskään pidä tärkeimpänä motiivinamme saada laskuttaa asiakastamme jokaisesta pienestä lisätyöstä.

Huolehdimme yhteiskunnallisista velvoitteistamme, kuten verojen maksusta asiallisesti. Velvoitteiden täyttämisen voivat asiakkaamme tarkistaa kätevästi internet-palvelusta www.tilaajavastuu.fi. Työntekijämme ovat tehtäviinsä koulutettuja asiansa osaavia ammattilaisia, joiden hyvinvoinnista huolehditaan mm. tapaturmavakuutusten ja asianmukaisten työterveydenhuoltopalveluiden avulla.

Toimintamme on vahinkojen varalta vakuutettu Fenniassa 500.000€ korvaussummalla, joskin pyrimme luonnollisesti toimimaan niin huolellisesti, että vahinkoja ei pääse syntymään.

Lopuksi yksi tärkeänä pitämämme yksityiskohta; Yksikään projektimme ei ole päättynyt riitatilanteeseen asiakkaamme ja meidän välillä.